Søgefelt

Primære faneblade

  Overenskomstbloggen på den nye hjemmeside

  OK-blog

  Overenskomstbloggen på den nye hjemmeside

  13. august 2012 - 11:47

  Overenskomstbloggen, der blev oprettet i forbindelse med indgåelsen af overenskomsten med FA - Finanssektorens Arbejdsgiverforening - i foråret 2012, har været et populært sted at stille spørgsmål og få svar omkring indholdet i overenskomsten. Sekretariatet er nu ved at flytte den over på DFL's hjemmeside, hvor du vil finde den under "DFL blogger" i Nyhedscenter.

  For at få svar på et spørgsmål omkring overenskomsten - eller at lægge en kommentar til indholdet i overenskomsten - skal du sende dit spørgsmål til email-adressen overenskomst@dfl.dk hvorefter vi lægger spørgsmål på anonymiseret form sammen med et svar her på bloggen. Vi forbeholder os ret til at redigere i spørgsmålene eller helt slette dem, hvis de ikke overholder almindelig god tone.

  For at stille spørgsmål og få svar, SKAL DU VÆRE MEDLEM AF DFL. Du bedes derfor angive dit fulde navn, dit selskab og helst også dit medlemsnummer, når du sender mail med spørgsmål.

  Bemærk: Der er ved at blive udviklet en filtreringsmulighed under "DFL blogger", så man ikke ser alle typer blogindlæg, men kan nøjes med at se fra en enkelt blog. Indtil denne filtrering er klar kan man benytte søgefunktionen - lettest ved at klikke her.

  ---

  Spørgsmål, som er lagt over:

  1924 timer og ensartet genebetaling - klik her

  B-dage - klik her

  Lønsystem og lønregulering - klik her

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...