Søgefelt

Primære faneblade

  Mange deadlines giver dårligere nattesøvn

  Arbejdsmiljøblog

  Mange deadlines giver dårligere nattesøvn

  13. februar 2012 - 0:00

  Jeg så forleden dag en undersøgelse, som endnu engang bekræfter vores antagelse om, at stort arbejdspres slider på nattesøvnen.
   Denne gang er det en dansk undersøgelse blandt 302 vidensarbejdere, som blev spurgt om mængden af deadlines og søvnkvalitet.
   Resultaterne af undersøgelsen viste, at hyppige deadlines på jobbet som er svære at overholde viste sig at have en sammenhæng med kortere nattesøvn og en dårligere søvnkvalitet blandt danske vidensarbejdere.
   På DFL området er der mange deadlines som skal overholdes (produktionsmål for ugen, svartider på telefonen, sagsbehandlingstider, udrulning af ny IT), og der er slet ikke tvivl om, at mange DFLere føler sig presset på disse deadlines, og der er formentlig også en del som kan nikke genkendende til problemet omkring søvn.
   Søvnproblemer går ud over helbredet og sundheden. Derfor skal arbejdsmiljøorganisationen selvfølgelig inddrages, når der lægges om på tilrettelæggelsen og organiseringen af arbejdet. Det siger både loven og den sunde fornuft.
   
  Venlig hilsen
   Peter K.

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...