Søgefelt

Primære faneblade

  Vær åben om din løn!

  Selv her i 2018 kan man konstatere, der er kan være forskel på hvad mænd og kvinder får i løn for samme arbejde. Derfor gennemfører Forsikringsforbundet sammen med 37 andre faglige organisationer kampagnen #DelDinLøn.

  Klik her og se den interessante #DelDinLøn video om, hvad danskerne gerne og mindre gerne taler om

  Del din løn på kvindernes kampdag

  Tal højt om din løn. Det kan skabe større ligeløn mellem kønnene.

  Sådan lyder opfordringen fra Forsikringsforbundet og 37 andre fagforbund, der er gået sammen om kampagnen #DelDinLøn i anledning af Kvindernes Internationale Kampdag den 8. marts.

  Vi tænker måske ikke over det i hverdagen, men selv om vi skriver 2018 ses statid en tydelig forskel mellem kønnene på lønsedlerne. Øget lønåbenhed kan være vejen til en mere lige løn. Også i Forsikringsforbundet opfordres medlemmerne derfor til at bruge hashtagget #DelDinLøn på sociale medier, når de debatterer erfaringer med ligeløn og lønåbenhed - eller til at fortælle, hvor meget man tjener... hvis man har lyst til det.

  Ifølge Danmarks Statistik tjener kvinder i gennemsnit 13,2 procent mindre end mænd, og selv om lønningerne i forsikringssektoren er reguleret af overenskomsten, så kan vi også i vores branche konstatere lønforskelle, der ikke kan forklares gennem jobtype eller jobindhold.

  Fundamentet for kampagnen om lønåbenhed er Facebook-siden #DelDinLøn, en konference på Christiansborg den 8. marts samt 'Åbent hus' fra kl. 16 i Den Sorte Diamant.

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...