Søgefelt

Primære faneblade

  Medlemspanel

  I Forsikringsforbundet ønsker vi bedre indsigt i, hvad vores medlemmer har af holdninger og ønsker til vores medlemsservices og tilbud. Derfor har vi i samarbejde med analysebureauet Megafon oprettet et medlemspanel.

  En del medlemmer af Forsikringsforbundet er blevet ringet op af analysebureauet Megafon i forbindelse med etableringen af et medlemspanel. Etableringen af panelet er nu afsluttet og lige godt 500 medlemmer deltager.

  For at sikre anonymitet for peneldeltagerne har Forsikringsforbundet indgået samarbejde med Megafon om medlemspanelet, der vil give Forsikringsforbundet værdifuld viden om, hvad medlemmerne mener og ønsker. 

  Deltagerene i medlemspanelet er sammensat af Megafon på en sådan måde, at de afspejler Forsikringsforbundets totale medlemssammensætning med hensyn til køn, alder, geografi og andre parametre. Det betyder at svarene fra medlemspanelet i høj grad vil afspejle holdningen hos Forsikringsforbundet medlemmer - faktisk i væsentlig højere grad end ved bredt udsendte medlemsundersøgelser, hvor vi ikke ved, hvem der svarer.

  Deltagerne i panelet vil 8-10 gange om året modtage nogle spørgsmål, de skal besvare. Spørgsmålene kan være om bl.a. medlemsservices og vil hjælpe Forsikringsforbundet med at sammensætte de services og tilbud, som giver dig som medlem størst værdi.

  Hver gang en paneldeltager er med i en undersøgelse deltager man i en lodtrækning om gavekort som tak for hjælpen.

  25. oktober 2017 - Odeon, Odeons Kvarter, 5000 Odense C

  I dette foredrag giver tech-ekspert David Guldager et fornyende og morsomt indblik i den...

  23. oktober - 19. december 2017 - Forsikringsakademiet, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

  24. - 25. oktober 2017 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

  25. oktober 2017 - FTF København, Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København

  25. oktober 2017 - Tryg, Sommervej 31C, 8210 Aarhus V

  26. oktober 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5