Søgefelt

Statusmeddelelse

Du har ikke adgang til at se denne formular.

Primære faneblade

  AFLYST!Håndter hverdagens forandringer (0.91)

  23
  10
  2017

  Her er kurset til dig, der ønsker at sætte fokus på dine styrker og at arbejde med mental træning som vejen til at håndtere forandringer. 

  Arrangementstype:
  TR/AMIR kurser
  Målgruppe:
  TR/AMIR
  Dato: 
  23. oktober - 19. december 2017
  Tidspunkt:
  kl. 09.00 - 16.00
  Sted:
  Forsikringsakademiet, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst
  Tilmeldingsfristen er overskredet.

  Er ’Håndter hverdagens forandringer’ relevant for dig?

  Med de store forandringer der sker i forsikringsbranchen i disse år, som følge af den digitale omstilling, følger nye forretningsmodeller, nye måder at organisere os, nye typer arbejdsopgaver osv. Forandringerne betyder for den enkelte ansatte, at man bl.a. skal kunne bruge sin faglighed på nye måder og i nye sammenhænge internt i organisationen og eksternt over for kunder og andre samarbejdspartnere. Det stiller krav til den enkelte om løbende at kunne omstille sig til at indgå i nye sammenhænge. 

  På kurset Håndter hverdagens forandringer - med mental træning og brug af dine styrker arbejder du med at udvikle din mentale styrke, så du kan møde hverdagens forandringer på en måde, som arbejder for dig. 

  På kurset vil du opnå indsigt i de individuelle mentale reaktioner, som forandringsprocesser sætter i gang. Du vil arbejde aktivt med at udvikle et mindset, som virker styrkende for dig. Du vil desuden blive introduceret til metoder som sætter dig i stand til arbejde med din tanker og overbevisninger på en konstruktiv måde. Og endelig vil opnå indsigt i dine styrker samt indsigt i områder, hvor du kan anvende dine styrker for at opleve øget flow i din hverdag. 

  Kontaktperson:
  Katrine Haar Pedersen på telefon 33364522 eller email kat@forsikringsforbundet.dk

  Tilmelding til arrangement

  Fristen for tilmelding er overskredet.

  Login for at tilmelde dig arrangementet

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...