Søgefelt

Primære faneblade

  Nyt ansigt – nye tanker

  Landsformandens blog

  Nyt ansigt – nye tanker

  19. juni 2014 - 14:36

  Kære medlemmer af DFL. Mit navn er Charlotte, og jeg er blevet valgt som jeres landsformand på landsmødet den 9. maj. Jeg opstillede til posten efter meget grundige overvejelser, for dels skulle jeg overbevise mig selv om, at jeg var klar til at påtage mig det ansvarsfulde hverv, og dels skulle jeg tænke over, hvad jeg skal stå for som landsformand for DFL.  

  For en landsformand udgør sammen med næstformanden den politiske ledelse af DFL, naturligvis understøttet af hovedbestyrelse og repræsentantskab. Som politisk ledelse må man have en linje, en retning, og det har jeg – en retning, som Lone Clausen og jeg begyndte arbejdet på i det tidlige forår.  

  DFL er medlemmernes egen organisation, og vi eksisterer alene for medlemmerne – for at give DFL's medlemmer værdi af deres medlemskab. I DFL arbejder vi nu med vores vision og værdier, og med det politiske grundlag for de mere praktiske opgaver og services for medlemmerne. Dette arbejde afrundes hen over sommer, så jeg kan fortælle mere om det i næste Forsikring.  

  Et centralt punkt for DFL er styrken i vores fællesskab. Vi organiserer forsikringsbranchen og beslægtede områder, og det giver os styrke over for arbejdsgiverne. DFL's lokale tilstedeværelse gennem de lokale personaleforeninger sikrer, at der er plads til individuelle hensyn, og at vi kan tilbyde en nærhed, som er helt unik for en faglig organisation. Nærheden betyder, at du som medlem altid har nemt til rådgivning, støtte og hjælp. Det betyder også, at dit medlemskab af DFL skal give dig værdi – ikke blot når der er knas med arbejdslivet, men også i hverdagen.  

  Nærheden betyder, at DFL skal være synlig i din hverdag, og at du har let adgang til såvel DFL's personaleforening som til vores tillidsrepræsentanter. I de fleste selskaber har du en tillidsrepræsentant nær dig, for det er en af dine kolleger, som foruden sit daglige job også har påtaget sig hvervet at hjælpe og støtte dig.   Som landsformand vil jeg gå forrest i arbejde med at styrke fællesskabet og nærheden til dig som medlem.  

  Venlig hilsen  

  Charlotte Hougaard
  Landsformand

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...