Søgefelt

Primære faneblade

  OK2014: Tag den med ro

  OK-blog

  OK2014: Tag den med ro

  18. februar 2014 - 11:04

  DFL har noteret sig at overenskomstforhandlingerne mellem Finansforbundet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA) er brudt sammen. Det er beklageligt, at parterne ikke kunne blive enige om et niveau for lønstigningerne i den kommende overenskomstperiode, men det er også vigtigt at huske på, at nok er konfliktvarslet afleveret og forhandlingerne overgivet til Forligsinstitutionen, men mulighederne for en forhandlingsløsning er endnu ikke udtømt.

  "Det er vigtigt at huske på, at Finansforbundet og DFL er to selvstændige forbund, selv om vi forhandler med samme arbejdsgiverorganisation. DFL har næste forhandlingsmøde med FA mandag den 24. februar, og det regner vi naturligvis med bliver afholdt som planlagt. Mit budskab til DFL's medlemmer er derfor at man skal slå koldt vand i blodet og afvente fortsættelsen af vores forhandlinger med FA”, udtaler Lone Clausen, konstitueret landsformand for DFL.

  Kommentarer

  Eftersom at DFL næppe bliver præsenteret for en bedre lønramme end Finansforbundet, som altså blev præsenteret for en lønstigning, som er dårligere end industriens, så er der faktisk grund til skepsis, hvis DFL planlægger at ville træde ved siden af og acceptere en dårligere lønramme end industrien!

  Og JA, koldt vand i blodet er afgørende for et godt resultat, så derfor håber jeg ligeledes at DFL har ISKOLDT vand i blodet ved forhandlingerne og ikke bare acceptere FA's udspil for at undgå Forligssituationen, men for en gangs skyld går linjen ud, hvis det præsenterede bare er for ringe.

  Finanskrisen er ovre (påstår medierne højlydt), så sørg nu for at bruge dette argument til fulde ved de kommende forhandlinger.

  ALT VEL HERFRA OG GOD FORHANDLING I NÆSTE UGE!

  Julekalender 2017 - se vinderne

  03. december 2017

  Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trækker vi lod om fire...

  13. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, København - lokale 3.5

  15. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

  24. januar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, lokale 1.3

  29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

  26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5