Søgefelt

Primære faneblade

  Hvem er vi?

  Personaleforeningen består af:

  Lotte Kronholm Sjøberg
  Formand i Personaleforeningen i Gjensidige. Lotte sidder med i selskabets danske og nordiske samarbejdsudvalg. Derudover er hun medlem af Nordic Union, der udover formand og næstformand i selskabets danske personaleforening består af formand og næstformand i selskabets norske og svenske personaleforening. Lotte er ligeledes med i Forsikringsforbundet´s redaktionsudvalg og sidder med i Forsikringsforbundet´s hovedbestyrelse.

  Susanne Baden Weltz
  Næstformand i Personaleforeningen i Gjensidige Forsikring. Susanne sidder med i selskabets danske og nordiske samarbejdsudvalg. Derudover er hun medlem af Nordic Union, der udover formand og næstformand i selskabets danske personaleforening består af formand og næstformand i selskabets norske og svenske personaleforening. Susanne er desuden repræsenteret i selskabets repræsentantskab i Oslo og så er hun ansat som underwriting assistent i UW Ansvar og Person.

  Per Kristensen
  Formand for Konsulentforeningen og tillidsrepræsentant i  Personaleforeningen i Gjensidige. Derudover sidder han med i Forsikringsforbundet´s Taksatorfaggruppe. Per er ansat som storskadekonsulent.

  Line Eis
  Bestyrelsesmedlem i personaleforeningens bestyrelse. Line er tillidsrepræsentant i Skade Øst og så er hun ansat som skadebehandler i Erhvervskade.

  Annie Sachmann
  Tillidsrepræsentant i Skade Vest og Erhverv Vest. Annie er desuden suppleant til personaleforeningens bestyrelse og arbejder desuden som skadebehandler i Privatskade.

  Tina Palmgren
  Tillidsrepræsentant i Privat Vest og Ejerskifte. Tina er desuden suppleant til personaleforeningens bestyrelse og ansat som kunderådgiver i Ejerskifte police i Viby.

  Bente Johansen
  Kassér og bestyrelsesmedlem i Personaleforeningen. Bente er ansat som Change Manager i Commercial.

  Kontaktperson:
  Lotte Kronholm Sjøberg på telefon 41775123 eller email lotte.sjoberg@gjensidige.dk

  Julekalender 2017 - se vinderne

  03. december 2017

  Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trækker vi lod om fire...

  13. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, København - lokale 3.5

  15. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

  24. januar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, lokale 1.3

  29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

  26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5