Søgefelt

Primære faneblade

  FOKUS medlemskurser - praktiske oplysninger

  I samarbejder med Finansforbundet udbyder vi en lang række spændende arrangementer/kurser.
  Nedenfor finder du praktiske oplysninger om deltagelse.

  FOKUS KURSER
  Fokus kurser er generelt kendetegnet ved kursushold for 20 – 25 deltagere dog med enkelte undtagelser. Heraf har Forsikringsforbundet typisk 2 pladser på hvert kursus. Kurserne er tilrettelagt på en måde, som stiller store krav til deltagernes personlige engagement og er tænkt som appetitvækkere til de respektive emner. Se oversigt over FOKUS-kurser via link nedenfor.

  TILMELDING
  Når du udfylder tilmeldingsformularen (link nedenfor), så skal du under Bemærkninger skrive en kort begrundelse for valg af kurset.
  Du skal skrive hvorfor du mener dette kursus er noget for dig og hvad du selv tror du vil kunne få ud af det, samt hvor det kan udvikle dig. Når dit ønske om tilmelding er godkendt, kan du tilmelde dig.
  Du skal tilmelde dig ved at indtaste kursets titel og dato for afholdelse på tilmeldingsformularen, som du finder via linket nedenfor. Du skal være logget ind for at kunne tilmelde dig. Vær opmærksom på at du kan højst deltage i ét kursus pr. halvår. Der tages ikke højde for ønsker med henblik på andres (f.eks. en kollegas) deltagelse. 

  OPTAGELSE
  Alle tilmeldinger vi modtager, vil blive behandlet på lige fod. Om du bliver optaget eller ej, handler i høj grad om søgning til kurset, og om du har deltaget på tidligere/andre Fokuskurser. Du er ikke endelig optaget, før deltagergebyret er betalt.

  BEKRÆFTELSE
  Du vil efter tilmeldingsfristens udløb, modtage en mail, hvor det vil fremgå, at du er optaget på kurset. Hører du ikke fra os efter tilmeldingsfristens udløb, er det ikke dig der har fået en plads

  VENTELISTE
  Bliver du ikke optaget på det ønskede kursus, bliver du automatisk skrevet på ”venteliste”. Det betyder, at du i tilfælde af afbud kan blive tilbudt en plads – helt frem til dagen før kursusstart!  Det forventes derfor, at du holder den pågældende weekend/dag ledig. Hvis du ikke længere kan på datoen, bedes du give besked pr. mail til pfk@forsikringsforbundet.dk

  PRIS OG BETALING
  Det koster 250 kr. at deltage på et én-dagskursus og 500 kr. at deltage på et weekendkursus. Bliver du optaget på et kursus, vil du modtage bekræftelse med kontonummer, hvortil der skal overføres penge. Vær opmærksom på, at fristen for indbetaling af kursusgebyret, er meget kort.

  AFBUD
  Bliver du forhindret i at deltage i et tilmeldt kursus, bedes du hurtigst muligt meddele os dette,til Pernille Fahlman Kristensen på pfk@forsikringsforbundet.dk,  Vi har ofte medlemmer, der står på venteliste og er parat til at tage på kursus med meget kort varsel.

  Det betyder også en del for kursusledere og undervisere, ikke at skulle bekymre sig, om der eventuelt er sket noget med de deltagere, der ikke møder frem. Det er ikke tilstrækkeligt blot at undlade at betale girokortet. Indbetalt deltagergebyr refunderes ikke ved afbud.

  TRANSPORTUDGIFTER
  Transporten til og fra kursusstedet skal du selv betale og selv sørge for at planlægge. Dog kan medlemmer fra Bornholm få dækket den billigste transportudgift fra Bornholm til København. Videre transport fra København til kursusstedet skal det enkelte medlem selv betale.

  INDKVARTERING
  Alle deltagere indkvarteres på enkeltværelser. Skal du og din ægtefælle/samlever deltage på samme kursus, vil I naturligvis få dobbeltværelse.

  FORPLEJNING
  Hvis du f.eks. er diabetiker, vegetar eller af andre årsager har behov for en speciel kost, kontakt os venligst i god tid, inden du skal på kursus.

  INFORMATION
  Yderligere information om kurserne får du ved henvendelse til Anne Merete Oldenburg i Finansforbundet på telefon 32 66 14 33 eller via mail på mail-adressen: amo@finansforbundet.dk

  KURSUSSTEDER
  Finansforbundet
  Applebys Plads 5, København K
  www.finansforbundet.dk


  Gl. Skovridergaard
  Marienlundsvej 36, Silkeborg
  www.glskov.dk


  Hotel Koldingfjord
  Fjordvej 154, Kolding
  www.koldingfjord.dk


  Kobæk Strand Konferencecenter
  Kobækvej 85, Skælskør
  www.kobaek-strand.dk


  Krogerup Avlsgård
  Krogerupvej 3C, Humlebæk
  www.aarstiderne.com

  Kontaktperson:

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...