Søgefelt

Primære faneblade

  Velkommen til 2013

  Landsformandens blog

  Velkommen til 2013

  3. januar 2013 - 9:21

  Puh, det kan være lidt hårdt at komme op i omdrejninger efter et par rare fridage i forbindelse med jul og nytår. Men op i omdrejninger skal vi, og jo før desto bedre. Vi skriver nu 2013 og har dermed sagt farvel til et 2012, der har været en blandet oplevelse og budt på mange udfordringer.

  Det kommer 2013 også til, for situationen er stort set uændret – på både godt og ondt. Vores branche vil uden tvivl fortsat klare sig godt og være ’krisebryder’ på samme måde, som i 2012. Men vi kan også forvente, at branchen fortsat vil have et skarpt øje på omkostningerne og benytte enhver lejlighed til at rationalisere og effektivisere.

  I DFL står vi - såvel lokalt i selskaberne som i sekretariatet - klar til at støtte og hjælpe. Men den bedste hjælp er fortsat, at du er bevidst om branchens udvikling, tilpasser dig de løbende forandringer og ikke mindst udnytter alle muligheder for at øge dine kompetencer. Vores overenskomst med arbejdsgiverne har banet vejen. DFL kan støtte, inspirere og sætte tingene i perspektiv, men i sidste ende er det vigtigt at du selv gør en indsats for at sikre din arbejdsmæssige fremtid.

  I DFL har vi understreget vigtigheden af kompetencer med temaet ’Kvalitet og Faglighed’. Det skal gennemsyre alt, hvad vi gør for dig – og være med til at øge værdien af dit medlemskab af DFL. Et eksempel er Onlineskolen, som giver dig mulighed for at øge dine it-kompetencer gennem online-undervisning fra din egen computer. Du vil høre mere om Onlineskolen de kommende uger, og undervisningen åbner i starten af februar.

  Vores overenskomst – din overenskomst, som DFL forhandler med arbejdsgiverne – løber frem til 2014, men allerede inden sommerferien skal vi i gang med forberedelserne til de kommende forhandlinger. Det gør vi gennem et omfattende medlemsdemokrati, hvor du gennem overenskomst-undersøgelsen kan give dine vurderinger og forslag. Jeg vil desuden opfordre dig til at tage del i nærdemokratiet i din personaleforening, som også bliver hørt omkring ønsker og krav til overenskomsten.

  Med ønske om et rigtigt godt 2013 til alle medlemmer af DFL

  Mette Bergmann

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...