Søgefelt

Primære faneblade

  Vi skal sikre dig værdi!

  Landsformandens blog

  Vi skal sikre dig værdi!

  3. september 2014 - 17:53

  Der sker rigtig meget i DFL for tiden. Som nyt formandskab arbejder vi på at revidere værdigrundlaget for DFL – ikke fordi det var forkert før, men fordi det er afgørende vigtigt, at vi som faglig organisation er på omgangshøjde med medlemmerne og med udviklingen i selskaberne.  

  Vi har hidtil ønsket at være en ”fremtidsorienteret fagforening” men haft svært ved at pejle os frem mod dette lidt diffuse mål. Men der er én ting, vi ikke er i tvivl om, nemlig at det er dig som medlem, vi er til for. Det skal naturligvis afspejles i de politikker og strategier, vi har som sigtepunkter i vores arbejde, og derfor har vi nu vendt vores verdensbillede om: Tidligere så vi medlemmerne som den platform, vores organisation bygger på. Fremover vil vi se DFL som det fundament, der sikrer dig som medlem en god og tryg arbejdsdag og værdi af dit medlemskab.  

  Værdien ligger i at sikre dig den bedste overenskomst, for den lægger grundlaget for din løn, pension, orlov, barsel, uddannelsesmuligheder og meget andet. Du skal have værdi her og nu, men samtidig kunne sikre din værdi på arbejdsmarkedet, også i fremtiden.  

  En vigtig del af værdien ved DFL ligger i vores lokale tilstedeværelse i form af personaleforeningen. En fagforening skal ikke være noget, du ringer eller mailer til, men være synlig i din hverdag og nem at gå til. Derfor har vi tillidsrepræsentanter i selskaberne, som står klar til at støtte og hjælpe dig, og besvare dine spørgsmål om ansættelse, arbejdsforhold, miljø, sygdom, barsel, pensionering og meget andet. Og rådgive dig omkring dit videre arbejdsliv, hvis du ønsker det.  

  Hertil kommer tilbud om medlemskurser, arrangementer, rabatter, ferielejligheder og andet, som kan give dig ekstra værdi af dit DFL-medlemskab. Men måske er der noget du savner eller ønsker?  

  Hvis der er det, så skriv til mig – jeg vil meget gerne høre fra dig, hvad DFL kan gøre – og måske gøre mere – for dig. Min mailadresse er ch@dfl.dk  

  Venlige hilsen

  Charlotte Hougaard
  Landsformand for DFL

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...