Søgefelt

Primære faneblade

  Velkommen til Forsikringsforbundet

  Landsformandens blog

  Velkommen til Forsikringsforbundet

  27. november 2015 - 10:26

  Dette er mit sidste blogindlæg før årsskiftet, og må derfor være det rette sted at sige et dybfølt og varmt farvel til DFL – Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening. Altså til navnet.

  Lad mig for nemheds skyld nøjes med at sige ’DFL’, for sådan er det jo blevet i daglig tale – og det er et af problemerne med vores lange, gamle navn. Og gammelt er det, for ved stiftelsen hed vi ’Danske Forsikringsfunktionærers Sekretariat’, hvor ’Sekretariat’ blot to år senere blev ændret til ’Landsforening’.

  Navnet ’Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening’ har dermed eksisteret siden 1946 – i omkring 64 år. Prøv at tænke over, hvordan verden har ændret sig gennem årene.

  I takt med udviklingen i branchen og ude i selskaberne, har vi løbende tilpasset organisationen, kommunikationen og medlemstilbud så de matcher den virkelighed, du som medlem oplever i dagligdagen.

  Siden Landsmødet 2014 har vi arbejdet intenst med en fornyelse af vores organisation og derfor har det også været helt naturligt at ændre vores navn.

  Fra starten af det nye år hedder vi ’Forsikringsforbundet’. Her vil folk i langt højere grad kunne forstå hvem vi er og hvad vi laver, alene ud fra navnet.

  Navneskiftet er kun en indpakning. Det, der er indeni, er fortsat det samme og præget af et stort ønske om at skabe de bedste rammer for dig og dine kolleger. Forsikringsforbundet vil også efter årsskiftet være drevet af mennesker, der brænder for at gøre en forskel, og for at hjælpe vores medlemmer. Vores vision om at ’vores medlemmer har det godt’, er også efter nytår vores ledestjerne.

  Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt år, og i en ny indpakning fortsætte arbejdet for at skabe en trivselsfyldt og tryg hverdag for dig og dine kolleger.

  Med ønsket om en glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

  Venlig hilsen

  Charlotte Hougaard

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...