Søgefelt

Primære faneblade

  Ungt fokus – uden ’tunnelsyn’

  Landsformandens blog

  Ungt fokus – uden ’tunnelsyn’

  13. oktober 2015 - 15:52

  Det er ret banalt at sige at de unge er fremtiden - der er de naturligvis. I DFL har vi et stort ønske om at inddrage alle medlemsgrupper i vores arbejde, og i særdeleshed ønsker vi en større inddragelse og involvering fra de unge – dem under 40 år – der faktisk udgør 36 pct. af vores medlemmer. Det understreger vigtigheden af, at vores faglige arbejde og aktiviteter giver genklang og værdi hos de yngre medlemmer. DFL Ungdom, vores forum for unge – i denne sammenhæng under 35 år – skal arbejde på at tiltrække nye og fastholde de unge, vi allerede har som medlemmer i dag. Men vi skal ikke få ’tunnelsyn’ og glemme vores øvrige medlemsgrupper.

  DFL’s grundlag og vigtigste værdi, er fælleskabet. Vores fælleskab bygger på medlemmer med vidt forskellig baggrund, både fagligt og personligt. Vi repræsenter unge og ældre, singler og børnefamilier, tykke og slanke – ja, kort sagt alle på vores overenskomstområde. Mangfoldigheden i vores medlemsskare er en stor styrke, som giver os en bred tilgang og et helhedsperspektiv i vores faglige arbejde. Og det vidner om at DFL er rummelig fagforening med plads til alle.

  Alle medlemsgrupper i DFL har hver især deres særlige behov og ønsker, og vi arbejder hele tiden for at sikre, at alle medlemmer oplever et værdifyldt medlemskab, hvor ingen bliver glemt.

  Formandskabet – Lone og jeg – lytter, og lytter meget. Vi har bl.a. indført møder med formændene fra vores mindre personaleforeninger, så vi kan få en bedre indsigt i det lokale arbejde, og i vores medlemmers dagligdag. I alle fora og faggrupper er der deltagere fra hovedbestyrelsen for at sikre en kort kommunikationsvej til og fra dér, hvor DFL's centrale beslutninger tages.

  Helt overordnet skal vi lytte til alle medlemmers ønsker og behov, også de unges, men vi skal samtidig huske at DFL er en fagforening for alle.

  Venlig hilsen
  Charlotte Hougaard
  Landsformand

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...