Søgefelt

Primære faneblade

  Arbejdsglæde

  Landsformandens blog

  Arbejdsglæde

  9. juni 2016 - 15:54

  Den gode trivsel og arbejdsglæde er et rigtigt bredt begreb, men meget handler om at kunne se et formål med sit arbejde, og om at blive anerkendt for det man laver. 

  Når man er formandskab i Forsikringsforbundet, er det nemt at se et formål med sit arbejde. Ligesom resten af organisationen er det vores overordnede formål at arbejde for, at vores medlemmer har det godt. Vi glæder os over de mange sager, hvor det er lykkedes for vores personaleforeninger og vores konsulenter at få vendt en afskedigelse til en advarsel, at få hjulpet medlemmerne videre i arbejdslivet ved kollektive afskedigelser eller få forklaret en topledelse, at opgaverne udføres bedre i Danmark end i Indien.

  Vi glæder os også over, at det kan lade sig gøre at fortælle EU-beslutningstagerne i Bruxelles, at hvad der er godt for finansmedarbejdere i Sydeuropa ikke nødvendigvis fungerer i Danmark. Det er måske ikke noget man som medlem tænker så meget over, men på sigt kan det påvirke vores forsikringsjob herhjemme i alvorlig grad.

  Arbejdet med at udvikle Forsikringsforbundet i takt med udviklingen i samfundet og i selskaberne slutter aldrig. Vi skal hele tiden sikre, at vores arbejde matcher de behov vores medlemmer har og løbende tilpasse vores politiske arbejde, tilbud og services, i vores lokale afdelinger - personaleforeningerne - og centralt.

  Som formandskab står vi absolut ikke alene. Vi har et stort team af passionerede tillidsrepræsentanter og sekretariatsmedarbejdere bag os, der alle brænder for at gøre en positiv forskel for vores medlemmer.

  Da vi stod på landsmødet den 13. maj og modtog genvalg var det en enorm anerkendelse, som gav en utrolig glæde. I fælleskab har vi siden landsmødet i 2014 ændret rigtigt meget, og genvalget var for os en anerkendelse af, at vi arbejder i den rigtige retning.

  Lone og jeg har nu tre år frem til landsmødet i 2019 til at fortsætte udviklingen i Forsikringsforbundet med vores medlemmer i centrum. Vi vil arbejde for at skabe endnu mere arbejdsglæde, og dermed sikre vores medlemmer et godt og trivselsfyldt arbejdsliv.

  Venlig hilsen

  Charlotte

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...