Søgefelt

Statusmeddelelse

Du har ikke adgang til at se denne formular.

Primære faneblade

    Hvornår finder persondatareglerne anvendelse

    27
    11
    2017

    Efter mange års forhandlinger har EU den 15. december 2015 opnået enighed om persondataforordningen.
    Forordningen påvirker forsikrings- og pensionsbranchen på flere centrale punkter. Hvad skal du være opmærksom på i PF og som Tillidsrepræsentant? Forsikringsforbundet har derfor samle et team af eksperter, som vil sætte fokus på de nye udfordringer

    Arrangementstype:
    TR/AMIR kurser
    Målgruppe:
    Formænd/næstformænd - TR og AMIR
    Dato: 
    27. november 2017
    Tidspunkt:
    kl. 09.30 - 16.00
    Sted:
    Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V
    Tilmeldingsfristen er overskredet.

    Formål og indhold:

    • Hvornår finder persondatareglerne anvendelse: hvornår er der tale om personoplysninger, og hvornår er der tale om en behandling
    • Hvem er dataansvarlig og hvem er databehandler, og hvilken betydning har det?
    • Særlige krav ved behandling af personoplysninger i forbindelse med personaleadministration og samspillet med de ansættelsesretlige regler
    • Hvornår må medarbejderoplysninger indsamles og hvornår må de videregives: ved ansættelsen, under ansættelsen og efter fratræden
    • Sikkerhedskrav efter Datatilsynets praksis
    • De særlige regler for kontrol og overvågning af medarbejdere
    • Medarbejderes rettigheder
    • Den særlige rolle for fagforeningsrepræsentanter: er de fagforeningens, medarbejderens eller virksomhedens repræsentant?
    • Forordningens krav om databeskyttelsesrådgivere
    • Datatilsynets tilsyn og kontrol
    • Bødeniveauet efter persondataforordningen.

    Underviser: Jonas Enkegaard & Eigil Husum, Horten Advokatpartnerselskab 

     

    Kontaktperson:
    Katrine Haar Pedersen på telefon 33364522 eller email kat@forsikringsforbundet.dk

    Tilmelding til arrangement

    Fristen for tilmelding er overskredet.

    Login for at tilmelde dig arrangementet

    Deltag i årets online julekalender

    15. november 2017

    Igen i år markerer Forsikringsforbundet den søde juletid ved at give dig...

    27. november 2017 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

    28. november 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, 3. 4

    28. november 2017 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

    30. november 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

    04. december 2017 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V