Søgefelt

Statusmeddelelse

Du skal logge på med dit personlige login for at komme videre.

Primære faneblade

  Fokus på bolden - Rikke Nielsen

  14
  09
  2017

  Rikke Nielsen er tidligere dansk håndboldspiller, men er i dag en engageret og dygtig foredragsholder, der bevæger og inspirerer publikum over hele landet med sin personlige og gribende livshistorie og sit arbejde for udviklingshæmmede børn.

  Siden hun stoppede sin karriere som professionel håndboldspiller, har Rikke Nielsen dedikeret sit liv til at hjælpe udviklingshæmmede børn. Hendes egen datter er født med Downs syndrom, og sammen har de skabt et håndboldhold for udviklingshæmmede, ligesom hun vandt prisen for årets forbillede ved DR Sportsgalla i 2017 for sit arbejde med holdet

  Arrangementstype:
  Kulturnetværks-arrangement
  Målgruppe:
  Medlemmer af Forsikringsforbundet
  Dato: 
  14. september 2017
  Tidspunkt:
  kl. 18.00 - 21.00
  Sted:
  Højslev Kro, Viborgvej 220, 7840 Højslev
  Tilmeldingsfristen er overskredet.

  Til daglig tager Rikke Nielsen ud til foreninger, organisationer og oplysningsforbund og fortæller om sit projekt. Rikke Nielsen hjælper børn med indlæringsvanskeligheder, så de gennem håndbolden opnår en følelse af succes og vindermentalitet. Det er altafgørende for de handicappede børn, at de får en tro på dem selv, selvom de er mere udfordret end andre. Selv har Rikke Nielsen oplevet modgang i livet, med en kræftknude i halsen, der skulle opereres væk, før hun blev rask, og et barn født med Downs syndrom. I dag kæmper Rikke fortsat videre for sig selv og for udviklingshæmmede børn i Danmark.

  Rikke Nielsen er uddannet sygeplejerske og har desuden skrevet bogen “Til sidste fløjt” (2015), som er hendes meget personlige og livsbekræftende historie om kræfthelvedet og tilværelsen med et barn med Downs.

  Sådan blev jeg en rigtig vinder

  Rikke Nielsen fortæller i dette livsbekræftende og inspirerende foredrag om hendes livs store udfordringer: en kræftknude og et barn født med Downs syndrom, og hvordan hun imødegik dem og kæmpede sig tilbage. Efter en operation blev Rikke Nielsen erklæret rask, og derefter viede hun sin tid til sit livs projekt: Kidz – et håndboldhold for udviklingshæmmede børn, som hendes egen datter Magda. Rikke startede holdet, fordi hun savnede et fritidstilbud til datteren. Heldigvis var det ikke kun Rikkes familie, der manglede et hold til deres datter, det gjorde mange andre i Aalborg og omegn også. Deraf startede Rikke i samarbejde med I.H. Aalborg og Nøvling IF Kidz-holdet, som i dag består af 40 børn.

  I foredraget fortæller Rikke om den måde, hvorpå hun har gjort drømme til virkelighed og ambitionen om at spille stævner med Kidz-holdet og inspirere andre klubber i Danmark til også at starte op. Et motiverende foredrag ud over det sædvanlige, som vil inspirere klubber, foreninger, forældre og frivillige ildsjæle.

  Kontaktperson:
  Keld Holst på telefon 61617013 eller email kh@thistedforsikring.dk

  Tilmelding til arrangement

  Fristen for tilmelding er overskredet.

  Login for at tilmelde dig arrangementet