Søgefelt

Statusmeddelelse

Du skal logge på med dit personlige login for at komme videre.

Primære faneblade

  Emil Erichsen - ”Det blev noget med at sejle”

  05
  04
  2017

  Emil Erichsen - Skipper på Havana

  Passionen for at sejle går igen hos familien. Ligesom Emils far Mikkel Beha Erichsen selv voksede op på Nordkaperen, med sin far, Troels Kløvedal, har Emil og lillebroren Theis arvet glæden ved sejlads fra deres forældre.

  Det blev noget med at sejle:

  I dette underholdende og eksotiske foredrag fortæller Emil om de mange oplevelser og erfaringer, som han har gjort sig undervejs på rejserne med Havana. Han fortæller autentisk og energisk om livet som skipper, det at rejse jorden rundt, når man kun er i starten af 20’erne og det ansvar der følger med. Emil tager deltagerne med på en rejse ud i den store verden, og beretter også om, hvordan det har været at medvirke i “Kurs mod fjerne kyster”, og samtidig have hele Danmark med sig på eventyr.

  Arrangementstype:
  Kulturnetværks-arrangement
  Dato: 
  05. april 2017
  Tidspunkt:
  kl. 17.30 - 21.00
  Sted:
  Folkehjem, Haderslevvej 7, 6200 Aabenraa
  Tilmeldingsfristen er overskredet.

  Emil Erichsen er den fødte sejler. Som 11-årig overtog han selv rorpinden i sin første Optimistjolle. Siden blev det til masser af kapsejlads i Europajolle og på landsholdet i Laserjolle. Efter gymnasiet uddannede Emil sig til dykkerinstruktør og arbejdede på en dykkerskole på Bali. Hjemme igen tog han job som sejlinstruktør og som produktionsassistent på blandt andet TV-programmet X-Factor. I sommeren 2013 kastede han sammen med sin lillebror Theis fortøjningerne for at tage ud på en 3 år lang jordomsejling. Det er blevet til de meget populære tv-programmer på TV2 “Kurs mod fjerne kyster”, der følger drengenes tur ud i den store verden med alt hvad dertil hører af udfordringer og eventyr. 

  Vi starter med at spisekl. 17:30. Foredraget starter kl 19:00. Arrangementet er kun for medlemmer af Forsikringsforbundet. 

  Kontaktperson:
  Birgit Gammelgaard Mortensen på telefon 33462174 eller email Bmo@sygeforsikring.dk

  Tilmelding til arrangement

  Fristen for tilmelding er overskredet.

  Login for at tilmelde dig arrangementet

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...