Søgefelt

Primære faneblade

  Tilmeld dig årets julekalender

  Årets julekonkurrence i DFL er helt i tidens ånd blevet elektronisk, hvor du deltager via nettet. Du kan selv vælge, om det skal ske fra din computer, tablet eller smartphone, og proceduren er ganske simpel.

  DFL julekalender julekonkurrence 2015

  Du melder dig til på julekalender.dfl.dk og er derefter med i konkurrencen om to SuperGavekort á 500 kroner hver eneste dag til og med den 23. december! På selve juleaften bliver der trukket lod om en ekstra stor og flot julegave: Et SuperGavekort på 3.000 kroner.

  Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften vil der være et spørgsmål, som du skal svare på. Til hvert spørgsmål er der tre svarmuligheder. Og bare rolig - nisserne, som har fundet på spørgsmålene, har gjort det nemt og sjovt at svare. Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen om to SuperGavekort på 500 kr. hver dag.
  Den 24. trækkes lod blandt alle korrekte svar fra hele måneden. Så jo flere spørgsmål du har svaret rigtigt på, jo flere chancer har du for at vinde det store SuperGavekort.

  Du kan tilmelde dig konkurrencen når som helst, men hvorfor vente - tilmeld dig nu - så du er med fra starten den 1. december!
  Det er naturligvis kun medlemmer af DFL, der deltager i lodtrækningen om gavekort blandt de rigtige besvarelser på dagens spørgsmål.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...