Søgefelt

Primære faneblade

  Tager forsikringsbranchen let på sikkerhed?

  De danske forsikringsselskaber bekymrer sig mindre om cyberkriminalitet end selskaber i udlandet. Men der er grund til bekymring i Danmark, skriver Børsen Finans.

  Risikoen for hackerangreb og cyberkriminalitet mod forsikringsselskaber bliver ikke taget nær så alvorligt af de danske forsikringsselskaber som af deres udenlandske kolleger. Det viser en undersøgelse fra revisions- og konsulentvirksomheden PwC, som omtales i Børsen Finans (klik her for at læse nyheden på Børsens hjemmeside)

  Men netop de danske selskaber har særlig grund til bekymring, lyder det fra Klaus Berentsen, partner og leder af markedet for finansielle services i PwC.

  "Danmark og resten af Norden er nogle af de mest avancerede lande på digitalisering. I Danmark har vi mange flere data registreret digitalt end i mange andre lande, både i forhold til vores kontakt med det offentlige og vores private liv. Så vi har faktisk mere grund til bekymring end alle mulige andre," siger han.

  Mange af de danske forsikringsselskaber har forsikringsprodukter, der sikrer kunder mod cyberkriminalitet. Men det er bekymringen for, at forsikringsselskaberne selv rammes af hackerangreb, der ikke fylder meget, mener man hos PwC: Især de store forsikringsselskaber, der har enorme mængder personfølsomme data liggende, bør have et ekstra øje på truslen for hackerangreb.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...