Søgefelt

Primære faneblade

  Ny sekretariatschef

  Den 1. november tiltrådte Anne Seiersen som sekretariatschef for Forsikringsforbundet. Anne Seiersen bliver øverste ansvarlige for ledelsen af sekretariatet og medarbejderne, og får desuden ansvaret for Forsikringsforbundets økonomi, deltagelse i overenskomstforhandlinger og andet.

  ”Vi glæder os til at byde Anne Seiersen velkommen, og får med hende en leder med en indsigt i og erfaring fra vores branche, som vi ganske enkelt ikke kan ønske os bedre. Anne Seiersen er den helt rigtige til at sikre Forsikringsforbundets fortsatte udvikling, så vi også i fremtiden forbliver det rette valg for alle, der arbejder inden for forsikringsområdet”, udtaler landsformand Charlotte Hougaard.

  Anne Seiersen har omfattende erfaring med ledelse i en politisk styret organisation og med forholdene inden for forsikrings- og pensionsbranchen fra sin karriere i brancheorganisationen Forsikring & Pension. Hun har siden 2007 været underdirektør i afdelingen ’Velfærd og pension’ med ansvar for bl.a. pensionsområdet, og herunder for udvikling og strategi inden for forbrugerrettede indsatser, blandt andet Pensionsinfo.

  Er det på tide, at du får tjekket dit arbejdsliv af?

  16. oktober 2018

  Som medlem af Forsikringsforbundet kan du få en gratis personlig karrieresamtale,...