Søgefelt

Primære faneblade

  Mød DFL på Folkemødet 2015

  Igen i år deltager DFL på Folkemødet på Bornholm og vil være at finde i Finansteltet på Kæmpestranden plads J10. Deltagelsen har som altid sigte på at bedre forholdene for de forsikringsansatte. 

  Besøg os i Finansteltet
  Fredag den 12. juni kl. 16 til 17 sætter vi fokus på begrebet Social Kapital i forsikringssektoren og på, hvordan ledelsen, ved at styrke selskabets sociale kapital, kan skabe en bedre arbejdsplads og styrke produktiviteten. DFL har inviteret Christina Colclough, PhD i Social Kapital og Head of EU Affairs i UNI Europa, samt Rasmus Willig, PhD og lektor på RUC, til at deltage i debatten sammen med Bo Romme, HR-direktør i Tryg, og Charlotte Hougaard, landsformand for DFL.

  Ud over at være vært for denne debat vil deltagerne fra DFL arbejde på at styrke netværket til de mange organisationer, fagforbund og politikere, der er til stede på Folkemødet.

  Hvad er Social Kapital?
  Her på hjemmesiden findes information om Social Kapital og hvad begrebet kan bruges til. Her finder du også folderen ’Trivsel og bundlinje’, udarbejdet af Samarbejdsrådet for Finanssektoren, der består af DFL, Finansforbundet og FA. Den handler om hvad god trivsel kan gøre for produktivitet og indtjening. Følg linket nedenfor.

  Hvem kan du møde i Finansteltet?
  Det er de centrale organisationer i finanssektoren, der står bag Finansteltet. Ud over DFL er det Finansforbundet, Finansrådet og Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA). Under Folkemødet på Bornholm afholdes der en lang række arrangementer og debatter i Finansteltet, som man finder en oversigt over på Folkemødets hjemmeside, i det trykte Folkemøde-program og ikke mindst pr. 9. juni på Finansteltets egen hjemmeside.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...