Søgefelt

Primære faneblade

  Lej ferieboliger - booking åbner 9. feb. kl. 10

  Mandag den 9. februar 2015 klokken 10.00 åbnes der for forudlejning af Finanssektorens Feriefonds ferieboliger i uge 22-53 i 2015.
   
  Ferieboligerne kan kun bookes online - via Finanssektorens Feriefonds hjemmeside (link nedenfor).
  Bemærk: Hvis du er ansat i et selskab, som ikke er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), så kan du ikke leje feriehuse fra Finanssektorens Feriefond.
   
  Når du booker en feriebolig, skal du betale for ferieboligen med det samme, og du får en mail, der bekræfter din booking, og den nøglekode, som du skal bruge for at komme ind i ferieboligen – undtagen for lejlighederne i Berlin, hvor du vil få tilsendt en nøgle, og for huset i Lalandia, hvor nøglen skal hentes i receptionen. 
   
  Hvis du vælger en feriebolig, og du alligevel ikke får lejlighed til at booke denne, så kan det skyldes, at der er to personer, der er gået i gang med at booke den samme feriebolig på samme tid. I dette tilfælde er det den person, der først klikker på ”booking”, der får mulighed for at booke ferieboligen.
   
  Lodtrækning
  Som noget nyt vil  ferieboligerne i København, Berlin, Bornholm, Spanien og Lalandia blive lagt i lodtræning i alle uger. Resten af ferieboligerne vil være i lodtrækning i uge 22 -35 samt 42.

  Lodtrækningen sker den 16. februar 2015 kl. 10 og alle får besked, både om man har fået ferieboligen eller man desværre ikke fik den i denne omgang. 

  Det er muligt at oprette lodder helt frem til lodtrækningen. Da der altid er pres på systemet når vi åbner, så vent med at oprette dine lodder til efter den 9. februar.

  De uger der ikke bliver udlejet ved lodtrækningen frigives den 23. februar 2015 kl. 10 og vil blive udlejet efter først-til-mølle princippet.

  Brug for hjælp?
  Har du spørgsmål eller oplever du problemer med Feriefondens hjemmeside, bedes du kontakte Feriefondens support på: 3266 1376.

  Nedenfor finder du links til henholdsvis Finanssektorens Feriefonds hjemmeside samt DFL's information - herunder praktisk information - om booking af ferieboligerne.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...