Søgefelt

Primære faneblade

  Lej en feriebolig

  Mandag den 9. november 2015 klokken 12.00 åbnes der for udlejning af Finanssektorens Feriefonds ferieboliger i uge 1-21 i 2016.

  Ferieboligerne kan kun bookes online - via Finanssektorens Feriefonds hjemmeside (link nedenfor).
  Bemærk: Hvis du er ansat i et selskab, som ikke er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), så kan du ikke leje feriehuse fra Finanssektorens Feriefond.
   
  Når du booker en feriebolig, skal du betale for ferieboligen med det samme, og du får en mail, der bekræfter din booking, og den nøglekode, som du skal bruge for at komme ind i ferieboligen – undtagen for lejlighederne i Berlin, hvor du vil få tilsendt en nøgle, og for huset i Lalandia, hvor nøglen skal hentes i receptionen. 
   
  Hvis du vælger en feriebolig, og du alligevel ikke får lejlighed til at booke denne, så kan det skyldes, at der er to personer, der er gået i gang med at booke den samme feriebolig på samme tid. I dette tilfælde er det den person, der først klikker på ”booking”, der får mulighed for at booke ferieboligen.
   
  Lodtrækning
  Der er lodtrækning om alle uger til ferieboligerne i København, Berlin, Alicante, Lalandia og Bornholm. For de øvrige ferieboliger er kun lodtrækning om uge 7 og 8.
   
  Ønsker du en feriebolig i en af de uger, hvor tildeling sker ved lodtrækning, så vær opmærksom på, at du kan oprette lodder, helt frem til der foretages lodtrækning den 24. november kl. 10. Så der er god tid til at oprette lodder. Da der altid er pres på feriefondens hjemmeside, når vi åbner, så vil vi opfordre til at vente med at oprette lodder. Når lodtrækning har fundet sted, får alle direkte besked om, hvorvidt de har fået tildelt en bolig eller ej.

  De uger der ikke bliver udlejet ved lodtrækningen frigives den 4. december 2015 kl. 10 og vil blive udlejet efter først til mølle princippet.

  Har du problemer med at se priser under de enkelte ferieboliger så skal du trykke på Ctrl + F5 for at genopfriske siden. De resterende uger af 2016 vil blive frigivet den 15. januar 2016

  Brug for hjælp?
  Har du spørgsmål eller oplever du problemer med Feriefondens hjemmeside, bedes du kontakte Feriefondens support på: 3266 1376.
   
  Nedenfor finder du links til henholdsvis Finanssektorens Feriefonds hjemmeside samt DFL's information - herunder praktisk information - om booking af ferieboligerne.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...