Søgefelt

Primære faneblade

  Kære Kollega

  Vi synes, vi har en rigtig god arbejdsplads, og roser os af, at det ikke mindst skyldes vores aktive personaleforening, som de fleste af dine kolleger er medlem af og støtter op om.

  Personaleforeningen sikrer, at du har trygge rammer i arbejdet og attraktive aftaler omkring løn, ferie og mange andre vigtige forhold. Vi har en løbende positiv dialog med selskabet, og er dit effektive talerør i forhold til ledelsen.

  Personaleforeningen består af en bestyrelse på 9 medlemmer, der i det daglige fungerer som tillidsrepræsentanter og som altid kan give råd og vejledning.

  Ikke mindst står personaleforeningen klar med rådgivning og støtte, når du har mest brug for det: Ved afskedigelser, advarsler, sygdom, stress, mobning, barsel og ændring af dine løn– og arbejdsforhold.

  Personaleforeningen i PFA er en del af Forsikringsforbundet. Med over 8.400 medlemmer er Forsikringsforbundet en kvalificeret forhandlingspartner over for FA, Finanssektorens Arbejdsgiverforening, hvilket er med til at sikre gode forhold for ansatte i branchen.

  Vi vil meget gerne kunne byde dig velkommen som medlem af personaleforeningen, og dermed også til at dele det sociale samvær og de goder, man har som medlem.

  Vi har også plads til dig — og glæder os til at se dig som medlem.

  Lars Christoffersen

  Formand for PFAP

   

  Kontaktperson:
  Lars Christoffersen på telefon 20466399 eller email lac@pfa.dk

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...