Søgefelt

Primære faneblade

  Hvordan forsikrer man sig mod en by i oprør?

  Sønderjysk Forsikring er kommet ud i et regulært stormvejr efter at selskabets planer om at flytte fra Sønderborg til Aabenraa er blevet afsløret.

  Det er de store følelser, som er bragt i kog efter at det er afsløret at Sønderjysk Forsikring har planer om at flytte til nyt hovedkontor i Aabenraa. Sønderjysk Forsikring er en 150 år gammel virksomhed og hed oprindelig Alsisk Forsikring, hvilket markerer det tætte og langvarige tilhørsforhold til Als og også Sønderborg. I dag arbejder selskabet i et markant større område med fokus på hele Sønderjylland, men alligevel mener borgerne i Sønderborg at hovedkontoret skal blive liggende i byen, selv om virksomheden får bedre plads til en billig penge i Aabenraa.

  Det store lokale pres på selskabet har betyde at formanden er trådt af og en ny har taget pladsen. Der er oveni et økonomisk pres, idet lokale på Als har planer om at skabe et alternativ til Sønderjysk Forsikring, som flytningen dermed kan komme til at koste præmieindtægter. Når beboerne på Als har reageret så kraftigt har det uden tvivl bund i, at andre markante aktiviteter er flyttet væk fra området, der dermed risikerer at ende som et stykke smukt med relativt stille udkantsdanmark. 

  Senest har delegeretforsamlingen i Sønderjysk Forsikring godkendt flytteplanerne, som nu ser ud til at være endelige. Men dermed er sagen ikke nødvendigvis slut...

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...