Søgefelt

Primære faneblade

  Gjensidige køber Mølholm Forsikring af PFA

  Mølholm Forsikring, der kom ind som en del af PFA i 2013, er nu solgt til Gjensidige Forsikring.

  Gjensidige Forsikring overtager nu Mølholm Forsikring fra PFA med baggrund i, at Gjensidige vil have større fokus på sundhedsforsikringer - et område, som Mølholm Forsikring er specialister i.

  ”Teknologi, demografi og kundeadfærd har indflydelse på Gjensidiges fremtidige strategi, hvilket betyder, at vi ønsker strategisk vækst inden for sundhedsområdet. Vi er meget tilfredse med at kunne indtage en fremtrædende rolle i Danmark med købet af Mølholm Forsikring,” udtaler Helge Leiro Baastad, topchef for Gjensidige, i en kommentar til Børsen Finans.

  PFA har siden sommeren 2016 videreudviklet sin strategi på sundheds- og forsikringsområdet, og vil med salget af Mølholm Forsikring fremover fokusere på at udbyde forsikringsydelser sammen med firmapensionsordninger. PFA skærper dermed sit fokus på det samlede sundheds- og forsikringsarbejde med sine firmakunder.

  Fra PFA lyder det i en presseinformation: "Vi er meget tilfredse med salget af Mølholm Forsikring. Fremover vil PFA se forebyggelse, behandling og forsikringsydelser endnu mere i en sammenhæng, når vi arbejder sammen med vores firmakunder om deres ordninger hos os. Derfor sælger vi nu Mølholm Forsikring, så vi kan fokusere målrettet på dette arbejde." Udtalelsen kommer fra koncerndirektør i PFA og bestyrelsesformand i Mølholm Forsikring, Jon Johnsen:

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...