Søgefelt

Primære faneblade

  Gjensidige køber Mølholm Forsikring af PFA

  Mølholm Forsikring, der kom ind som en del af PFA i 2013, er nu solgt til Gjensidige Forsikring.

  Gjensidige Forsikring overtager nu Mølholm Forsikring fra PFA med baggrund i, at Gjensidige vil have større fokus på sundhedsforsikringer - et område, som Mølholm Forsikring er specialister i.

  ”Teknologi, demografi og kundeadfærd har indflydelse på Gjensidiges fremtidige strategi, hvilket betyder, at vi ønsker strategisk vækst inden for sundhedsområdet. Vi er meget tilfredse med at kunne indtage en fremtrædende rolle i Danmark med købet af Mølholm Forsikring,” udtaler Helge Leiro Baastad, topchef for Gjensidige, i en kommentar til Børsen Finans.

  PFA har siden sommeren 2016 videreudviklet sin strategi på sundheds- og forsikringsområdet, og vil med salget af Mølholm Forsikring fremover fokusere på at udbyde forsikringsydelser sammen med firmapensionsordninger. PFA skærper dermed sit fokus på det samlede sundheds- og forsikringsarbejde med sine firmakunder.

  Fra PFA lyder det i en presseinformation: "Vi er meget tilfredse med salget af Mølholm Forsikring. Fremover vil PFA se forebyggelse, behandling og forsikringsydelser endnu mere i en sammenhæng, når vi arbejder sammen med vores firmakunder om deres ordninger hos os. Derfor sælger vi nu Mølholm Forsikring, så vi kan fokusere målrettet på dette arbejde." Udtalelsen kommer fra koncerndirektør i PFA og bestyrelsesformand i Mølholm Forsikring, Jon Johnsen:

  25. oktober 2017 - Odeon, Odeons Kvarter, 5000 Odense C

  I dette foredrag giver tech-ekspert David Guldager et fornyende og morsomt indblik i den...

  23. oktober - 19. december 2017 - Forsikringsakademiet, Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst

  24. - 25. oktober 2017 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V

  25. oktober 2017 - FTF København, Niels Hemmingsens Gade 12, 1153 København

  25. oktober 2017 - Tryg, Sommervej 31C, 8210 Aarhus V

  26. oktober 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5