Søgefelt

Primære faneblade

  Gjensidige køber Mølholm Forsikring af PFA

  Mølholm Forsikring, der kom ind som en del af PFA i 2013, er nu solgt til Gjensidige Forsikring.

  Gjensidige Forsikring overtager nu Mølholm Forsikring fra PFA med baggrund i, at Gjensidige vil have større fokus på sundhedsforsikringer - et område, som Mølholm Forsikring er specialister i.

  ”Teknologi, demografi og kundeadfærd har indflydelse på Gjensidiges fremtidige strategi, hvilket betyder, at vi ønsker strategisk vækst inden for sundhedsområdet. Vi er meget tilfredse med at kunne indtage en fremtrædende rolle i Danmark med købet af Mølholm Forsikring,” udtaler Helge Leiro Baastad, topchef for Gjensidige, i en kommentar til Børsen Finans.

  PFA har siden sommeren 2016 videreudviklet sin strategi på sundheds- og forsikringsområdet, og vil med salget af Mølholm Forsikring fremover fokusere på at udbyde forsikringsydelser sammen med firmapensionsordninger. PFA skærper dermed sit fokus på det samlede sundheds- og forsikringsarbejde med sine firmakunder.

  Fra PFA lyder det i en presseinformation: "Vi er meget tilfredse med salget af Mølholm Forsikring. Fremover vil PFA se forebyggelse, behandling og forsikringsydelser endnu mere i en sammenhæng, når vi arbejder sammen med vores firmakunder om deres ordninger hos os. Derfor sælger vi nu Mølholm Forsikring, så vi kan fokusere målrettet på dette arbejde." Udtalelsen kommer fra koncerndirektør i PFA og bestyrelsesformand i Mølholm Forsikring, Jon Johnsen:

  Julekalender 2017 - se vinderne

  03. december 2017

  Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trækker vi lod om fire...

  13. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, København - lokale 3.5

  15. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

  24. januar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, lokale 1.3

  29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

  26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5