Søgefelt

Primære faneblade

  Forliget til overenskomst godkendt af repræsentantskabet

  Et enigt repræsentantskab for Forsikringsforbundet godkendte den 17. marts forslaget til den kommende overenskomst for de ansatte i forsikring, pension og beslægtede områder.

  Forsikringsforbundets repræsentantskab, der består af repræsentanter for alle forbundets personaleforeninger, gav den 17. marts deres fulde opbakning til det forlig om overenskomst, som Forsikringsforbundet og arbejdsgiverne (FA) er blevet enige om.

  Forliget giver de ansatte inden for forsikring-, pension og beslægtede områder en lønstigning pr. 1. juli de kommende tre år på i alt 5,85 procent. Læs mere om indholdet i forliget om overenskomst ved at klikke her.

  Urafstemning hos medlemmerne

  Forliget til overenskomst skal nu til urafstemning blandt medlemmerne fra den 27. marts og frem til den 7. april. Alle medlemmer, som arbejder i selskaber der er med i FA, er berettigede til at stemme om overenskomsten. Læs her alt om afstemningen - via linket kan du også læse om, hvorfor du anbefales at stemme JA til overenskomsten.

  På vores hjemmeside kan du også læse om selve overenskomstprocessen og hvad konsekvenserne er, hvis ikke overenskomsten godkendes.

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...