Søgefelt

Primære faneblade

  Ferieboligudlejning - uge 22 og resten af 2016

  Fredag den 15. januar 2016 klokken 10.00 åbnes der for udlejning af Finanssektorens Feriefonds ferieboliger fra uge 22 og resten af året.

  Ferieboligerne kan kun bookes online - via Finanssektorens Feriefonds hjemmeside (link nedenfor).
  Bemærk: Hvis du er ansat i et selskab, som ikke er medlem af Finanssektorens Arbejdsgiverforening (FA), kan du ikke leje feriehuse fra Finanssektorens Feriefond (tjek via link nedenfor).
   
  Når du booker en feriebolig, skal du betale for ferieboligen med det samme, og du får en mail, der bekræfter din booking, og den nøglekode, som du skal bruge for at komme ind i ferieboligen – undtagen for lejlighederne i Berlin, hvor du vil få tilsendt en nøgle, og for huset i Lalandia, hvor nøglen skal hentes i receptionen. 
   
  Hvis du vælger en feriebolig, og du alligevel ikke får lejlighed til at booke denne, så kan det skyldes, at der er to personer, der er gået i gang med at booke den samme feriebolig på samme tid. I dette tilfælde er det den person, der først klikker på ”booking”, der får mulighed for at booke ferieboligen.
   
  Lodtrækning
  Der er lodtrækning om alle uger til ferieboligerne i København, Berlin, Alicante, Lalandia og Bornholm. For de øvrige ferieboliger er kun lodtrækning om uge 22 til 34 og uge 42.

  Lodtrækningen sker den 29. januar 2016 kl. 10 og alle får besked, både om man har fået ferieboligen eller man desværre ikke fik den i denne omgang.

  Det er muligt at oprette lodder helt frem til lodtrækningen. Da der altid er pres på systemet når vi åbner, så vent med at oprette dine lodder til efter den 15. januar.

  De uger der ikke bliver udlejet ved lodtrækningen frigives den 12. februar 2016 kl. 10 og vil blive udlejet efter først-til-mølle princippet.

   
  Brug for hjælp?
  Har du spørgsmål eller oplever du problemer med Feriefondens hjemmeside, bedes du kontakte Feriefondens support på: 3266 1376.
   
  Nedenfor finder du links til henholdsvis Finanssektorens Feriefonds hjemmeside samt Forsikringsforbundets information - herunder praktisk information - om booking af ferieboligerne.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...