Søgefelt

Primære faneblade

  DFL skifter navn til Forsikringsforbundet

  På det igangværende ekstraordinære landsmøde er det netop blevet godkendt på baggrund af skriftlig afstemning, at DFL med virkning pr. 1. januar 2016 skifter navn til Forsikringsforbundet.

  I forbindelse med DFL's Orienteringsmøde 2015 var der en række vedtægtsændringer som krævede et landsmødes afgørelse. Orienteringsmødet blev derfor indledt med et ekstraordinært landsmøde.

  Et skift af navnet "Danske Forsikringsfunktionærers Landsforening" til "Forsikringsforbundet" var et punkt, der gav en vis diskussion. Det blev påpeget at DFL var et godt indarbejdet navn, at et navneskifte til Forsikringsforbundet kunne skabe forveksling til Finansforbundet og at processen frem mod beslutningen om det nye navn var mangelfuld.

  Den skriftlige afstemning gav et flertal for navneskiftet og for, at navneskiftet skal ske med virkning fra 1. januar 2016. Dette er for at give DFL centralt og lokalt tid til at implementere navneskiftet. Som en del af denne proces skal der også besluttes en grafisk udformning af navnet "Forsikringsforbundet". 

  Kommentarer

  Jeg synes, som deltager på mødet, at vi havde, som altid en fin debat om forslaget - som vi løbende har haft igennem det seneste års tid fra top til bund i organisationen. Selv tænker jeg ikke det var en diskussion, men gode indslag og synspunkter kom frem i forbindelse med forslaget, som også skal op og vendes, når en organisation som DFL skifter navn - det er kun sundt at få kigget rundt og hørt alle synspunkter, der er tiltrods følelser involveres for mange DFL i sådan ændring.

  Julekalender 2017 - se vinderne

  03. december 2017

  Hver dag fra den 1. december og frem til juleaften trækker vi lod om fire...

  15. december 2017 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

  24. januar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5, lokale 1.3

  29. - 31. januar 2018 - Kobæk Strand, Kobækvej 85, 4230 Skælskør

  26. - 27. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Otto Mønsteds Gade 5 - lokale 3.5

  28. februar 2018 - Forsikringsforbundet, Fondens Hus, Otto Mønstedsgade 5, 1571 København V