Søgefelt

Primære faneblade

  DFL og elefanten

  Hvad man dog ikke finder i arkiverne, når man skal flytte...

  I DFL er vi i fuld gang med at rydde ud i lagre og arkiver i forbindelse med flytningen hen over jul-nytår til de nye lokaler i Fondenes Hus lige over for Politigården i Otto Mønsteds Gade 5. Vi har god plads i arkiverne her på Applebys Plads, så der har været plads til alle årgange af bladet Forsikringsfunktionæren (som nu hedder Forsikring), lige fra 1944 til i dag, og ikke mindst et væld af historiske fotos fra DFL's tidligste dage. Det var dengang man fik farvefotos som dias og de sort-hvide som papirbilleder.

  Et sted i bunken dukkede denne perle op, som helt klart er gemt fordi der står "DFL" på nummerpladen og det i øvrigt er en sjov situation - dog måske mindre sjov hvis man skal dømme efter det chokerede ansigtsudtryk på føreren af bilen. Men mon ikke, at det er et opstillet foto... 

  Vi kender ikke historien bag billedet, som er taget i Sverige - dels pga. nummerpladen og dels fordi der i baggrunden er en forretning med "LIVS" - fødevarer på svensk. Men sjovt er det da, og nu scannet og bevaret for eftertiden.

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...