Søgefelt

Primære faneblade

  DFL klar til debat: "Plukket gås lægger ikke guldæg"

  DFL lægger op til debat om social kapital og tillid på Folkemødet på Bornholm under sloganet "Plukket gås lægger ikke guldæg"

  Landsformand Charlotte Hougaard (th) og næstformand Lone Clausen var på varmt og hårdt arbejde for DFL da der skulle inviteres til debat om Social kapital og tillid i Finansteltet på Kæmpestranden i Allinge (stand J10). Budskabet var "Plukket gås lægger ikke guldæg" og hensigten var at sætte fokus på, at glade og trygge medarbejdere er de mest produktive - både på kort og langt sigt. Ved at sætte større fokus på emnet 'Social kapital' ønsker DFL at styrke samarbejdet og tilliden i selskaber mellem medarbejdere og ledelse - og ikke mindst mellem ledelse og tillidsfolk og personaleforeninger. Vi arbejder jo i bund og grund for det samme, nemlig at medarbejderne skal være glade og trygge - og dermed også yder deres bedste.

  Formandskabet var på gaderne i Allinge for at uddele flyers med invitation til debatten - og som belønning kunne man snuppe et chokolade-guldæg. Interessen var så stor, at der til tider var kø for at få fingrene i et guldæg. Forhåbentlig gled det gode budskab ned sammen med ægget...

  I Finansteltet på Folkemødet på Bornholm 2015 var DFL vært ved en debat om 'Social kapital - Lad tilliden blomstre', hvor landsformand Charlotte Hougaard fra DFL, HR-chef Bo Romme fra Tryg, forsker/lektor Rasmus Willig fra RUC og Phd Christina Colclough fra UNI diskuterede social kapital, målinger og kontrol, den danske model og tillid. Se video-uddrag af debatten via linket nedenfor.

  Velkommen til selvbetjeningsportalen Mit.forsikringforbundet

  30. januar 2018

  Du finder selvbetjeningsportalen på adressen mit.forsikringsforbundet.dk. Du kan...