Søgefelt

Primære faneblade

  Deltag i årets online julekalender

  Igen i år markerer Forsikringsforbundet den søde juletid ved at give dig mulighed for at vinde julegaver.

  Tilmeld dig allerede nu julekalenderen på: julekalender.forsikringsforbundet.dk - så er du med fra start den 1. december.

  Når du har tilmeldt dig, modtager du hver dag til og med den 23. december en e-mail med et link til dagens spørgsmål. Du vælger selv, om du vil klikke ind på spørgsmålet fra din computer, tablet eller smartphone.

  Svarer du rigtigt på spørgsmålet, er du med i dagens lodtrækningen om fire gavekort á 250 kroner. 
  På selve juleaften trækker vi lod om ekstra store gavekort: To gavekort på hver 1.500 kroner., og der trækkes lod blandt alle korrekte svar fra hele måneden. Så jo flere spørgsmål du har svaret rigtigt på, jo flere chancer har du for at vinde de store gavekort.

  Du kan tilmelde dig konkurrencen når som helst og deltager fra den dag, hvor du tilmelder dig. Det er naturligvis kun medlemmer af Forsikringsforbundet, der deltager i lodtrækningen om gavekort blandt de rigtige besvarelser på dagens spørgsmål.

  OBS: Du anbefales at bruge en privat e-mail adresse for at sikre, at den daglige email med link til spørgsmål ikke opfattes som spam af dit selskab. Det vil også sikre, at du modtager dagens e-mail, selv om du er gået på juleferie. Du skal yderligere oplyse dit mobilnummer, da dagens vindere i lodtrækningen modtager en SMS med en Supergavekort kode.​ 

  Se vinderne her


  Praktisk info:

  Er du tilmeldt, men får ikke den daglige mail med link til dagens låge?

  Har du kigget i din mappe med uønsket/spam-post i dit mailprogram?
  Omkring kl. 7.00 sendes dagens mail automatisk ud til alle tilmeldte. Nogle selskabers mailsystem (men også fx Gmail, Hotmail, Yahoo etc.) kan desværre opfatte julekalender-mailen som spam og dermed fjerne mailen/sætte den i karantæne. Vi anbefaler, at man tilmelder sig med en privat e-mail-adresse og IKKE bruger sin selskabs-e-mail.

  Vil du skifte e-mailadresse?

  Hvis du vil bruge en anden e-mail end den du allerede har tilmeldt dig med, skal du blot klikke på tilmeldingslinket ovenfor og tilmelde dig på ny.