Søgefelt

Primære faneblade

  Bonus på 2,5 million

  Som medlem af DFL kan du blive medlem af Forbrugsforeningen, og med deres betalingskort i hånden kan du optjene en ganske pæn bonus i løbet af et år. Det har mange DFL-medlemmer fundet ud af.

  Bliv medlem af forbrugsforeningen

  I 2014 købte DFL's medlemmer for ikke mindre end 41 millioner kroner på deres Forbrugsforeningskort. Det gav dem så en kontant bonus på over 2,5 millioner kroner, svarende til 1.329 kroner i gennemsnit pr. medlem. Naturligvis køber alle ikke for lige meget, så nogle har fået en markant større bonus, mens andre måske kun får nogle hundrede kroner. Uanset størrelsen på ens bonus skal der dog ikke meget til for at tjene på sagen, da medlemskab af Forbrugsforeningen kun koster 132 kr. årligt.

  Og der er mere bonus på vej, for i første halvår af 2015 har 1.853 aktive DFL-medlemmer købt for næsten 20 millioner på deres kort, hvilket allerede nu giver en bonus på 675 i gennemsnit.

  Forbrugsforeningskortet kan bruges i ca. 4.500 forretninger omkring i landet samt flere hundrede webbutikker – og bonussen ved at bruge kortet ligger normalt fra 8 til 30 procent, afhængig af butik. Et medlemskab af Forbrugsforeningen koster 132 kroner årligt, og kan dermed hurtigt betale sig selv hjem.

  Læs mere om Forbrugsforeningen via linket nedenfor.