Søgefelt

Primære faneblade

  Teater om samarbejde

  Arbejdsmiljøblog

  Teater om samarbejde

  8. marts 2011 - 0:00


  Formands- /næstformandsseminaret i DFL i sidste uge havde atter en gang emner om psykisk arbejdsmiljø og trivsel oppe.
   
  Der er stadigvæk meget stor spredning i, hvordan man griber psykisk arbejdsmiljø an i selskaberne. Mange steder er der godt greb om emnet. Her har man fx etableret et underudvalg, som arbejder med at udvikle og forbedre det psykiske arbejdsmiljø, men andre steder er der stadigvæk nogen usikkerhed på, hvordan man helt konkret griber arbejdet an. Og især samarbejdet med arbejdsmiljøorganisationen er noget som vi som fagforening må have taget mere fat i, og medvirke til at dialogen og samarbejdet på tværs af SU og arbejdsmiljøfolkene bliver udviklet.
   
  Så på den måde er vi lidt i et spændingsfelt, hvor vores svar indtil nu har været at det må være naturligt at finde sammen – ledelse, TR og AMIR, og i dette forum finde den gode trivsel. Men det er ikke helt let.
   
  Så vi går med en tanke  om, bl.a. at gennemføre nogle fællesmøder mellem tillids- og sikkerhedsrepræsentanter til efteråret. Her vil vi sammen med en teatertrup sætte nogle historier fra dagligdagen op, så hvis I har nogen gode dilemmaer eller oplevelser, så må I meget gerne henvende jer.
   
  Venlig hilsen
  Peter K

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...