Søgefelt

Primære faneblade

  Stadig ledige pladser til teater med trivsel og dialog

  Arbejdsmiljøblog

  Stadig ledige pladser til teater med trivsel og dialog

  23. november 2011 - 0:00

  Hvis du er tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant, og vil være med til at sætte rammerne for en god dialog og et solidt trivselsarbejde? Så har er der stadig enkelte pladser den 5. december, hvor Trivsel og Dialog udvalget i DFL indbyder dig til en medrivende teaterforestilling.
   
  Formen er ’forumteater’, hvor du selv bliver inddraget i, hvad skuespillerne skal gøre og du kan give dit bidrag til, hvor teaterstykket bevæger sig hen. Når dagen er omme, er du blevet klogere på, hvad du kan gøre i dit eget selskab omkring trivsel og dialog.
   
  Arrangementet afholdes mandag den 5. december på 5. sal i DFL, Applebys Plads 7 i København. Du kan vælge mellem to ’forestillinger’ på dagen, enten fra 9-12 eller fra 13-16.
   
  Tilmelding skal ske til Susan Damtoft på email sd@dfl.dk inden den 1. december. Husk at skrive om du deltager i formiddags- eller eftermiddagsmødet og om du er tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant. Der kan kun være 50 deltagere til hver forestilling, så det gælder om at være hurtig. DFL refunderer transportomkostninger efter gældende regler.
   
  Venlig hilsen
   
  Peter K

  OK 18 konfliktinformation

  13. marts 2018

  For langt de fleste medlemmer af Forsikringsforbundet gælder, at man ikke direkte...